Solid Rådgivning For De Som Vurderer Kosmetisk Kirurgi

Hvis du planlegger kosmetisk kirurgi , har du sannsynligvis blitt inspirert av resultatene du har sett på kjendiser de siste årene. De har de beste kirurgene og ser ut til å ha fantastiske resultater. Men du bør vite at din erfaring og dine resultater kan være veldig forskjellige enn deres. Disse plastikkirurgiske tipsene hjelper deg med å få en følelse av hva du kan forvente.

Snakk med legen din om antibiotika. De fleste operasjoner krever administrering av antibiotika både før operasjonen og etter operasjonen. Hvis kirurgen ikke foreskriver antibiotika, må du få en annen mening fra en annen lege.

For å sikre at din kosmetiske prosedyre blir utført av en utdannet fagperson, må du undersøke legens bakgrunn. Lær hvor de ble utdannet. Hva slags lisenser og sertifiseringer de har. Eventuell ekstra opplæring de kan ha gjennomgått, og hvis det er noen registreringer av dem hos ditt lokale helsedepartement. Spør også legen hvor mange ganger de har gjort prosedyren du vil ha.

Kosmetisk kirurgi er normalt mye mer smertefullt enn de fleste forventer. Dette er fordi det vanligvis involverer sensitive kroppsdeler som ansiktsegenskaper eller bryster. Det er viktig å vurdere smertebehandling på forhånd. Du kan implementere en god strategi når du faktisk lider. Dette inkluderer venner og familie som kan ta vare på deg.

Du bør stille spesifikke spørsmål og tenke på visse problemer når du velger en kosmetisk kirurg. Du bør ikke velge kirurg på pris alene. Du vil ha en brett-sertifisert kirurg. Du vil ha en kirurg som tar deg tid til å svare på spørsmål og frykt. Du bør stole på instinktet ditt. Hvis kirurgen gjør deg ukomfortabel, bør du finne en annen.

Spør om forskjellige alternativer for anestesi. Ved større inngrep er generell anestesi best, men du bør vite om risikoen. Du har rett til å be om generell eller lokalbedøvelse, men gjør mer undersøkelser slik at du kan ta en utdannet beslutning. Be kirurgen din om å få en kvalifisert sykepleier som hjelper ham eller henne til anestesi om nødvendig.

Du bør spørre kirurgen din hva som ville skje hvis du ikke var fornøyd med resultatene. Hvis noe gikk galt under prosedyren. Kirurgen din skal være ærlig med deg. Gi deg beskjed om at du kan inngi krav om feilbehandling. Hvis kirurgen ikke er ærlig om dette emnet, bør du gå til en annen klinikk.

Ikke dra til utlandet for å få kirurgi på grunn av billigere priser. Å dra til et annet land er et godt alternativ, hvis du har en måte å sikre at kirurgen din er skikkelig opplært og lisensiert. Og vil utføre operasjonen i et akkreditert anlegg. Hold deg unna land der kirurger ikke er lovpålagt å ha lisens.

Når det gjelder plastisk kirurgi, er det viktig å vite hva som vil skje. Hvis du bruker disse tipsene, får du mer sjelefred når du tar den store avgjørelsen om å få plastisk kirurgi. Sørg for å vurdere hver prosedyre grundig fordi kirurgiske endringer er permanente.