Nyttige Råd For De Som Er Ny Innen Kosmetisk Kirurgi

Plastisk kirurgi er en veldig populær valgfri kirurgi. Før du blir operert, må du undersøke hvilken type du vil få og sørge for at alle spørsmålene du har blir besvart. Den følgende artikkelen vil gi deg den informasjonen du trenger før du har noen kosmetisk kirurgi.

Ta en titt på bilder av tidligere klienter til enhver kirurg du intervjuer. Gjennomgå denne porteføljen for å se om legen er dyktig. Snakk opp og diskuter eventuelle bekymringer du har; be om å snakke med tidligere pasienter om hva de har gjennomgått. Dette kan gi deg en bedre forståelse av suksessgraden til legen din.

Spør om forskjellige alternativer for anestesi. Ved større inngrep er generell anestesi best, men du bør vite om risikoen. Du har rett til å be om generell eller lokalbedøvelse, men gjør mer undersøkelser slik at du kan ta en utdannet beslutning. Be kirurgen din om å få en kvalifisert sykepleier som hjelper ham eller henne til anestesi om nødvendig.

Forhindre komplikasjoner fra kosmetisk kirurgi ved å spise et næringsrikt kosthold og bruke vitamintilskudd når du kan. Kirurgi er alltid noe som tar tid å komme over, men du må forberede deg på å bli frisk ved å sørge for at kroppen din kan gjøre jobben den trenger å gjøre. Riktig ernæring vil hjelpe.

Hvis legen din bare har snakket om fordelene med operasjonen, kan det være lurt å revurdere kirurgen din. En kvalitetskirurg vil snakke med deg om ikke bare fordeler, men også risikoen og farene forbundet med operasjonen. Hvis legen din ikke er mer enn selger, bør du fortsette å lete.

Infeksjon forekommer normalt i mindre enn en prosent av operasjonene. Imidlertid, hvis du utvikler en infeksjon, blir utvinningstiden kraftig lengre. Mennesker som tar steroider, har vaskulære problemer eller røyker, har større risiko for infeksjoner. Det har også blitt vist at lengden på operasjonen, samt mengden blodtap, øker risikoen for å utvikle en infeksjon.

Spør kirurgen din om bruk av cordran tape er et godt alternativ for deg. I mange tilfeller kan cordran tape bidra til å redusere arrene etter operasjonen. Utforsk andre alternativer og be kirurgen om å vise deg bilder av hva slags arr du kan få etter operasjonen.

Lær hele kostnaden for kosmetisk kirurgi før du går under kniven. Når du får den endelige regningen, vil du ikke ha en overraskelse. Forsikre deg om at legen ikke bare inkluderer operasjonen, men også eventuelle uforutsette utgifter. Spør om, anestesilegen vil ha en egen regning.

Sørg for at du tar deg nok tid til å komme deg etter operasjonen. Det kan ta en måned før du blir bedre, avhengig av hva du har gjort. Forsikre deg om at du tar deg nok fri fra jobben før du har inngrepet. Og pass på at du ikke prøver å gjøre for mye for tidlig.

Forhåpentligvis har dette stykket hjulpet deg med dine spørsmål rundt kosmetiske prosedyrer . Som nevnt tidligere, skaff deg informasjonen du trenger før du går under kniven. Nå som du vet mye om det, kan du ta en informert beslutning om plastisk kirurgi.